DET HÄR ÄR F-Secure

F-Secure är en Europeisk pionjär inom Cyber Security och datasäkerhet. F-Secure har hjälpt företag att lösa säkerhetsutmaningar i över 25 år. Våra prisbelönta lösningar går långt utöver traditionell antivirus. F-Secure erbjuder moderna bäst-i-klassen klientskydd, säkerhetshantering, och nätverkssäkerhetslösningar. Utvecklade i ett nära samarbete med industri och internationella myndigheter, F-Secure´s lösningar har fått globala utmärkelser från oberoende och ledande experter.

Tillsammans med F-Secure´s nätverk med över 200 operatörer och tusentals partners, har vi möjlighet att lokalt serva miljoner, både privata och företagskunder, världen över.

HOTET
ÄR VERKLIGT

Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt – varje dag utförs i genomsnitt 117339 attacker. Nästan 80% angreppen utgörs av tillfällighetsbrott som inträffar när datorenheter och system, inklusive tredjeparts Programvara, är dåligt skyddade.

Sådana angrepp får alltid ekonomiska konsekvenser: förlust av känslig information, avbrott i verksamheten eller förlorade intäkter. Data- och affärssäkerhet bör vara en prioritering för alla

administratörer.

DET ÄR EN
MOBIL VÄRLD

Idag använder vi fler enheter över flera anslutningar än någonsin tidigare. Att välja när, var och hur man ska arbeta är inte bara bekvämt – det är desstom högst produktivt. Men flera enheter och mer programvara innebär också fler angreppsvägar och sårbarheter. Medan angriparna förfinar sin teknik och attackerna fördubblas i antal varje år, så är det svårt att ha full kontroll cyber security. Ändå är säkerhet inte en del av din kärnverksamhet. Du har andra angelägna frågor, begränsad tid och begränsade resurser. Med tanke på dessa utmaningar, hur ska du hantera och säkra allt? Stressa inte. Vi löser dina säkerhetsbehov-på det smarta sättet.

LEDANDE ENDPOINT

SÄKERHET

Protection Service for Business är en av världens ledande multi endpoint säkerhetslösningar, som är utvecklad för att lösa komplexa säkerhetsbehov så lätt som möjligt.
Det är den en enda enhetliga säkerhetslösningen som levererar centralt managerad data-, mobil och serversäkerhet, med integrerad patchning och MDM (Mobile Device Management) Oberoende säkerhetsexperter har bekräftat att F-Secure är har ett överlägset och mer konsekvent skydd än våra konkurrenter – tack vare deras banbrytande säkerhetsteknik, som F-Secure Security Cloud. Du behöver inte investera i serverhårdvara eller fler produkter för att säkra din verksamhet. Detta ger dig garanterat fullständig klientsäkerhet med mindre resurser och utan att du anstränger din säkerhetsbudget.

Protection Service for Business är en lösning som ger enastående skydd för alla enheter.

• Komplett skydd för din dator

• Blockerar även avancerad och nolldagars-attacker med DeepGuard

• Patcha sårbarheter som orsakas av saknade säkerhetsuppdateringar

• Förhindra skadligkod, virus medan du surfar

• Filtrera spam, phishing och infekterade email bilagor

• Skydd mot skadlig kod inom 60 sekunder

• Garantera säkerheten med flera lager av kompletterande teknik

• Få realtidsskydd via F-Secure Security Cloud

 

Vad får du från Holodeck med denna tjänst?

• Vi managerar säkerheten för alla endpoints från en och samma portal

• Vi övervakar säkerhetsstatusen för hela din IT-miljö

• Vi applicerar 3:e partsuppdateringar samt produkt-och databasuppdateringar

• Vi definerar,distribuerar och tillämpar individuella/grupp-policys

• Vi minimerar system påverkan

 

Är du intresserad sänd oss en intresseanmälan så tar vi kontakt:)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Skriv ner vilken tjänst som intresserar dig

Du bygger ditt företag. F-Secure skyddar det.