Av tekniknördar – för alla! Bahnhof ger ditt företag stabilt bredband ända upp till 1 000 Mbit/s! Bahnhof är en svensk internetoperatör och erbjuder även fysiska och virtuella servertjänster samt telefoni med mobil växel.

 

 

Bahnhof är en av Sveriges första självständiga internetoperatörer. Sedan starten har Bahnhof försvarat sekretess och integritet på internet. Bahnhofs löfte är: ”Maximal säkerhet mot avlyssning, företags- spionage och andra intrång.

 

Fiber

Bahnhof vänder sig till företag med höga krav på trafikkapacitet, redundans och pålitlighet. Vårt kraftfulla våglängdsnät har extremt få routerhopp och korta pingtider till nordiska knutpunkter. Vi levererar upp till 100 Gbit/s mellan valfria städer i Bahnhofs skandinaviska stamnät.

Co-location

I Bahnhofs servarhallar står servrarna säkert. Vår hosting är ett naturligt val för banker, spelföretag, e-handlare och andra företag som behöver skydd mot affärsspionage. Co-location hos Bahnhof ger trygghet.

Virtuellt Datacenter

Allt fler vill hyra infrastruktur istället för att äga eller investera i hårdvara. Men hur säker blir en server som svävar fritt i molnet? Lösningen är ett Virtuellt Datacenter från Bahnhof – det bästa av två världar.

Telefoni

Betala inget i onödan! Våra abonnemang är fram- tagna med statistik från Post- och Telestyrelsen. Allt du behöver ingår! Vi har även smidiga växel- lösningar.

Managed Services

Låt Bahnhof ta helhetsansvar för ett eller flera IT- områden – det ger ert företag möjlighet att fokusera på kärnverksamheten och binder inte upp kapital.

VPN-tjänster

Moderna företag behöver säkra och pålitliga företagsnätverk. Anledningarna kan vara många, som att man har utspridda kontor eller att allt fler jobbar hemma eller på resande fot.

 

Är du intresserad av fiber kontakta oss så hjälper vi dig!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Beskriv kort vart du befinner dig och vilka tjänster som intresserar dig