Privat

Försäljning med omtanke är vad Holodeck står för.

Vi har lång erfarenhet i branschen och arbetar nära dig för att alltid hitta den bästa lösningen.

I webbshoppen finner du allt från datorer och tillbehör till mjukvara & våra servicetjänster. Vi har även i många år arbetat med begagnade varor av högkvalitét för att kunna erbjuda bra produkter till ett lägre pris.

I vår butik hittar du förutom oss vår välutrustade serviceverkstad samt vårt utvalda produktsortiment och vad som är påväg in och inte hunnit ut på webben. Välkommen:) 

SERVICE 

I vår kompletta serviceverkstad felsöker vi & åtgärdar samtliga märken. Våra erfarna servicetekniker ser till att du alltid får kunnig service.

 

Felsökning

Vid en felsökning startar vi om möjligt en backup av er dator, sedan gör vi en rad hårdvarutester innan vi kontrollerar mjukvaran. När vi identifierat orsaken till felet hör vi av oss till dig med ett kostnadsförslag.

Fjärrstyrning

ad med din dator kan ni få hjälp via fjärrsupport.
Detta innebär att du laddar ner och startar en programvara därefter fjärrstyr vi din dator för åtgärd.

Reparationer

Vi utför felsökning & reparationer på bl.a. datorer och skrivare.

PC & MAC

Dataräddning

Om du har en hårddisk som gått sönder kan vi hjälpa er att återfå förlorad data.

Uppgraderingar

Vi utför byte av bl.a. hårddiskar och övriga komponenter samt ger råd om vilka uppgraderingar som passar din dator och ditt behov.

Rådgivning

Vi ger rådgivning om bl.a. nyinköp, uppgraderingar och virusprogram.
Vi hjälper även till med t.ex. backup tjänster och lagringsutrymme.

Nätverk

Behöver du en bättre nätverkslösning?

Har du dålig täckning i ditt hem eller behöver utöka täckningen t.ex. till garaget eller gäststugan?
Vi hjälper dig att hitta rätt lösning utifrån just dina behov, vare sig det gäller uppgradering eller nyinstallation.

Vi fixar allt inom nätverk kabeldragning, fiber, router, switchar, accesspunkter, konfiguration. Allt skräddarsytt efter dina behov.

Vi brukar starta med ett besök för att med dig skapa en offert. Idag får du ju även nyttja rutavdrag vid en sådan installation.

Holodeck har i många år arbetat med att leverera kvalitativa nätverk till privatpersoner. Att anlita oss för att bygga ett nätverk innebär också att vi kan ge dig bästa möjliga service när det behövs.

 

Övervakning

Vi installerar färdiga Övervakningssystem.

Det sätt vi arbetar på grundar sig i ett besök där vi tillsammans går igenom just dina behov. Vi diskuterar igenom ditt behov och återkommer med en offert.

Övervakningskameror är något av de mest effektiva alternativ som finns till att förebygga brott. Men kameraövervakning är inte bara användbart för att förebygga brott, den är även ett bra hjälpmedel t.ex. för att se vem som kommer på besök, titta till hemmet under semestern mm. Vi arbetar med en av världens största aktörer på marknaden för kunna anpassa lösningen för er.

 

Molntjänster

Vi hjälper dig att välja rätt molntjänst.

Vare sig du behöver säker lagringsplats,  backuptjänster, antivirus, Microsoft 365 osv.

Har du startat själv men inte känner dig ha koll så kan du självklart även hyra in våra städtjänster vi hjälper kunder dagligen att få rätsida på sina familjedelningar, backup utrymmen, bildsynkroniseringar och mycket mer..