Holodeck är en IT leverantör med huvudverksamhet i Jämtland.

  • Sälj – Vi hjälper dig i dina beslut så att du ska kunna arbeta tryggt under kommande år. 

  • Projektering – Vi är med dig från start till mål.

  • Konsult – Vi har lång erfarenhet av skiftande IT miljöer, från ensamföretagare till stora företag med inriktning på tillförlitlighet och säkerhet. 

  • Service – I vår serviceverkstad utför vi service på alla märken.

Se oss som din IT-avdelning.

 

Nicklas Eriksson, Sälj

Jag har arbetat som säljare i många år. Min passion sträcker sig över flera områden, där skidåkning står högt på listan. Att känna vinden i ansiktet och svepa nerför backarna ger mig en otrolig glädje och energi. Hälsa är också en viktig del av mitt liv, och jag strävar efter en balanserad livsstil för välbefinnande. Utöver detta fascineras jag av den teknologiska utvecklingen och är speciellt intresserad av elbilar och all den innovativa utveckling som sker kring dem. Jag tror på teknologins potential att förändra och förbättra våra liv på många sätt.

Hans-Olov Svensson, Konsult

IT-konsult med en passion för teknik och problemlösning. När jag inte är fördjupad i kod och system, finner du mig ute på skotern, njutandes av den friska luften. Att svetsa är en annan av mina stora intressen, där jag gärna skapar och fixar med olika projekt allt från skotrar, bilar till motorcyklar. Jag älskar att följa utvecklingen inom fordonsvärlden. Men mitt hjärta slår även extra hårt för familjen. När jag inte är fördjupad i tekniska utmaningar och äventyr på skotern, spenderar jag kvalitetstid med min familj.

Edvin Åström, Konsult

Utöver min passion för teknik och IT brinner jag för god mat, särskilt friterad Calzone, och spenderar gärna min fritid vid datorn med olika spännande spel. Resande är en annan stor passion för mig, och jag älskar att utforska nya platser och kulturer runt om i världen. När jag kopplar av njuter jag av ett glas italienskt vin och låter mig förföras av den rika smaken och kulturen som detta land har att erbjuda. Ser fram emot att lära känna likasinnade och dela erfarenheter inom dessa områden!

Jörgen Wulff Larsson, Sälj

Född -83 arbetat med data sedan 2006. Utöver mitt arbete som säljare har jag flera passioner som gör livet extra rikt. Fritiden spenderas vid fiskevatten, ringhörnan & familjen. Ett annat intresse är min fascination för snöröjning. Att se ordning och klarhet skapas ur kaoset av snö ger mig en tillfredsställelse och är något jag tycker om att ägna mig åt när vintern är som mest påtaglig.

  

Hitta till oss: